Projectontwikkeling

Con-Struct bvba is een firma uit Lochristi, bij Gent, die zich heeft gespecialiseerd in kleinschalige totaalprojecten in renovatie, nieuwbouw en projectontwikkeling in het centrum van de stad. Con-Struct treedt zowel op als bouwheer en als aannemer wat ervoor zorgt dat de afstand naar de eindklant toe steeds zeer kort is. De projecten worden steeds afgeleverd binnen beloofd budget en timing, waarbij de klant voldoende mogelijkheden krijgt om de nodige keuzes te maken om de woning/het appartement volledig af te werken naar eigen smaak. De rode draad doorheen de projecten is dat deze worden gebouwd met oog voor kwaliteit, ruimte, energiebewust wonen, ... Het architecturale ontwerp getuigt steeds van een tijdloze vormgeving al dan niet binnen een historische omgeving.


Renovatie

Wil u verbouwen of renoveren? Con-struct biedt u een meerwaarde wat timing en budget betreft. We maken een eerste afspraak om het project te bespreken waarna een raming wordt gemaakt. Indien u met ons wil werken wordt een gedetailleerd projectbudget opgemaakt, welke gedurende de werken steeds zal gegarandeerd blijven. Door het hanteren van een strakke planning, kunnen we steeds de afgesproken deadline respecteren. 

Dankzij een netwerk van architecten, onderaannemers (van ruwbouw tot fijne afwerking), veiligheidscoördinatoren, bouwkundig ingenieurs, ... kan steeds de juiste expert voor uw project worden ingezet.


Con-Struct in beeld

Con-Struct was te zien op Kanaal Z in Alle zaken op een rijtje.

Verklaring over cookies